top of page

EXCLUSIEVE DEUREN PASSEND BIJ U

STIJLEN

01

  INDUSTRIAL WORKS

WELKE STALEN DEUR PAST BIJ U?

Bepaal uw stijl
 

Of u nu kiest voor een klassieke, moderne of industriële stalen deur, waar u op moet letten als u deuren tussen aanbieders vergelijkt is het volgende. De belangrijkste verschillen tussen stalen deuren zijn de gebruikte profielen en het design. Goedkopere stalen deuren kenmerken zich vaak door dikkere stalen staanders en liggers, plus eenvoudige vlakverdelingen. Daardoor hebben deze deuren vaak een wat massieve uitstraling. Het geheel oogt in eerste instantie strak, maar als je er wat langer naar kijkt zie je dat zo’n deur toch wat uitstraling mist. Dit type deuren zijn vaak heel netjes afgewerkt, maar komen als je wat beter kijkt toch wat ‘bouwmarkt-achtig’ over. Er is weinig mis mee, maar het voegt ook weinig toe aan uw interieur.

Kijk goed of een standaard, vaak goedkopere stalen deur, wel daadwerkelijk bij uw interieurstijl past.

Zoekt u een stalen deur met uitstraling, ga dan voor verschillende diktes van de stalen staanders en liggers. Varieer ook met vlakverdelingen. Laat deze aansluiten bij uw interieur, of juist een contrast vormen met de andere elementen in uw woning. Denk ook na over afwerkingsvormen: zichtbare lasnaden, een schopbord aan de onderkant, geen poedercoating maar lak of blank staal, lange ranke handgrepen etc. Het effect van deze keuzes is een stalen deur die niet alleen beter in uw interieur past, maar daar iets extra’s aan toevoegt.

Geef uw huis extra karakter door een stalen deur op maat. Plaats geen deur maar een kunstwerk in uw interieur.

Met de stalen deuren van Industrial works bereikt u dit. Alle deuren worden zo gemaakt dat interessante bewerkingsvormen als lichte slijpsporen en de structuur van het originele staal zichtbaar blijven, ook door poedercoating of lak heen. De deur leeft daardoor.

Bekijkt u hieronder voorbeelden van deuren met bijzondere vakverdelingen, let ook op de ranke stalen staanders en liggers van sommige van de deuren en op de bijzondere handgrepen. Kijk ook hoe deze stalen deuren echt wat toevoegen aan het interieur.

Ga niet voor standaard, maar creëer uw eigen originele stalen deur.

 

Kom een keer langs, dan laat ik u voorbeelddeuren, materialen en kleuren zien. Aan de hand van uw input schets ik hoe uw deur er uit kan komen te zien. Dan weet u echt of het een deur is die bij u past.

 

INSPIRATIE

// KIES VOOR EEN PASSENDE STALEN DEUR
Veel gehoorde opmerking van klanten is dat de deur een blikvanger in het interieur moet zijn, maar zonder te overheersen. Neem daarom altijd uw interieur als uitgangspunt.

Graag geef ik u advies of bij de door u gewenste uitstraling in uw interieur dikke of juist ranke staalprofielen passen, kleine of grote glasvlakken. Ik help u bij uw keuzes. Laat u hieronder inspireren door de deuren van de mensen die eerder al voor Industrial works kozen.

02

INSPIRATIE
Meer inspiratie

​​Voor (nog) meer inspiratie, volg mij op Pinterest en Instagram

bottom of page