top of page
Stalen scharnierdeur
Stalen scharnierdeur
Stalen schuifdeur
Scharnierdeur met zijlicht
Stalen gangdeur Bilthoven

  INDUSTRIAL WORKS

// DE ECHTE INDUSTRIËLE STALEN DEUREN

STIJLEN

INDUSTRIAL WORKS // BEPAAL UW STIJL
Industrial Works maakt unieke stalen schuif-, scharnier- of taatsdeuren en glaswanden afgestemd op uw wensen. Bent u ook op zoek naar advies over zo'n stalen eyecatcher in uw interieur, doorloop dan de stappen op deze site. De eerste stap is het bepalen van de stijl die in uw interieur past: klassiek, modern of industrieel.

01

LASNADEN

Lasnaden kunnen zichtbaar worden gelaten, of juist worden weggeslepen. Zichtbare ruwe lasnaden geven de stalen deur een robuuste uitstraling. Weggeslepen lasnaden laten zilveren accenten achter op het staal.

HANDGREPEN

Afhankelijk van andere elementen in uw interieur kan een ranke smalle handgreep mooi staan, of juist een robuuste vierkante handgreep van een meter of hoger. Een combinatie van hout en staal in de handgreep maken een deur écht uniek.

KLEUREN

Stalen deuren worden vaak voorzien van een slijt- en stootvast (zwarte) poedercoating. Een alternatief is onze (antraciete) nat lak. Deze diep matte lak geeft een levendigere uitstraling aan uw deur. Of ga voor Naked Steel!

SCHARNIERDEUR

Scharnierdeuren zijn het meest gekozen draaisysteem voor stalen deuren. Scharnierdeuren worden voorzien van drie aanlaspaumelles uitgevoerd met messingen pennen en ringen voor geluidloze en soepele draaipunten.

TAATSDEUR

Een taatsdeur kan twee kanten op geopend worden en op 90 graden open blijven staan. Het taatsmechanisme heeft een hydraulisch dempingssysteem waardoor de deur zichzelf gecontroleerd sluit.

SCHUIFDEUR

Naast ruimtebesparend zijn schuifdeuren een echt stijlelement in uw interieur. Schuifdeuren worden vaak gekozen om ruimtes van elkaar te scheiden met behoud van openheid en lichtinval.

KLASSIEK

Klassieke stalen deuren en glaswanden kenmerken zich door hun ranke chique uitstraling geïnspireerd op de fabrieken, kantoorpanden en villa's uit de jaren '20.

MODERN

Moderne stalen deuren en glaswanden hebben strakke vlakverdelingen waarbij we met verschillende profielbreedtes spelen.

INDUSTRIEEL

Industriële stalen deuren hebben de kenmerken van warm gewalst staal waar de ruwheid van het materiaal zichtbaar is. Gecombineerd met natuurlijke materialen zoals hout en leer. 

MECHANISME

02

DESIGN ELEMENTEN

INDUSTRIAL WORKS // SOORT DEUR
Na de keuze voor een type stalen deur passend bij uw interieur, kunt u kiezen voor een draai- of schuifmechanisme. Bij het scharniermechanisme draait de deur naar buiten of binnen open. Bij het taatsmechanisme zit het draaipunt aan de boven- en onderzijde van de deur. Deze deur kan zowel naar binnen als naar buiten geopend worden. Met een schuifmechanisme bespaart u niet alleen ruimte, het kan ook een prachtig stijlelement zijn in uw interieur.

MECHANISME

INDUSTRIAL WORKS // UNIEKE STIJLELEMENTEN
De unieke stijlelementen van Industrial Works zorgen er voor dat uw deur zich onderscheidt van een standaard stalen deur. U kunt kiezen voor strak en fijn afgewerkte profielen, of juist voor stoere zichtbare lasnaden. Voor hout- of lederen elementen en fijne of juist grove handvatten. Met deze stijlelementen maakt u het úw deur!

STIJLELEMENTEN

03

INDUSTRIAL

WORKS

AMBACHT IN STAAL (& GLAS)

Vakmanschap en ambacht
Industrial Works maakt unieke producten van staal. Stalen deuren of puien, maar ook industriële stalen tafels en maatwerk meubels worden vakkundig gemaakt vanuit onze werkplaats in Westbroek. Uw dromen en wensen in staal (& glas) worden hier werkelijkheid. Onze passie is samen met u tot echt bijzondere stijlelementen in uw interieur te komen. Of u nu kiest voor een klassieke, moderne of industriële stijl, onze keuze voor profielen en afwerking en stijlelementen staat garant voor een unieke uitstraling.

 

OVER ONS

INDUSTRIAL WORKS // SAMEN WERKEN AAN EEN UNIEKE DEUR
Wij denken graag met u mee om tot uw unieke stalen deur of pui te komen! Hieronder kunt u nog wat inspiratie op doen met enkele prijsindicaties zodat u weet wat u ongeveer kunt verwachten qua kosten. Volg ons ook op Facebook, Pinterest of Instagram voor meer inspiratie. Mocht u vragen hebben of advies willen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag.

INSPIRATIE

04

INSPIRATIE

​​Voor meer inspiratie kijk hier of volg ons op:

bottom of page